Ako používať dymovnice pri svadobných fotografiách

dymove-pochodne
Ako je raz svadba za život, aj svadobné fotografie sú raz za život zachytenými momentmi! Každý pár dnes hľadá jedinečné
a výnimočné svadobné fotografie, na rozdiel od starých čias. Dnes chcú páry všetko od svadobných miest cez svadobné oblečenie, svadobnú kuchyňu až po svadobnú fotografiu jedinečné a výnimočné. Jedným zo spôsobov ako dosiahnuť, aby vaše svadobné fotografie vyzerali očarujúco a jedinečne, sú farebné dymovnice alebo dymové pochodne.
Dymové pochodne sú výnimočný spôsob, ako dodať vašim svadobným fotografiám dramatický efekt. Jednoducho robia celý obrázok krásnym a vzrušujúcim. Dymovnice nielenže dodajú vašim obrázkom úžasné pozadie, ale tiež urobia vaše fotografie nezvyčajnými.
Ak aj vy plánujete na vašej svadbe nejaký dramatický efekt na svadobných fotografiách s dymovnicami, tak tu je kompletný návod, ako použiť dymovnice na svadobných fotografiách. Nebojte sa tieto farebné dymové pochodne alebo dymovnice sú úplne bezpečné, jednoducho vytvárajú farebný dym, ktorý len vyplní vzduch a pomôže vám vytvoriť ti najpútavejšie fotografie.

Pozrime sa, ako používať tieto dymové pochodne alebo dymovnice...


1. Zvážte miesto vašej svadby!

DYM_POCHODNE2

Po prvé, predtým, ako skutočne plánujete použiť na svadbe dymové pochodne alebo dymovnice, musíte zvážiť miesto svadby. Toto je však jeden z najdôležitejších určujúcich faktorov pre použitie takéhoto prvku na vašich fotografiách. Dymové pochodne vyzerajú skvele vo vonkajšom prostredí. Používanie dymovníc v interiéri môže spôsobiť problémy, ako je podráždenie očí a hrdla atď. Preto vnútorné priestory nie sú určené na požívanie dymových pochodní alebo dymovníc. A ak je miesto príliš kompaktné, potom veľké dymovnice nepoužívajte.

2. Povolenie z vášho miesta konania

Či už je to svadba v interiéri alebo vonku, na použitie dymovníc pre svadobné fotografie budete musieť získať povolenie od majiteľa miesta konania svadby. Ide o to, že farebné dymovnice môžu zanechať škvrny a žiadne miesto nebude chcieť tieto farebné škvrny riešiť neskôr. Takže Vám nemusia povoliť používať dymovnice na svadbe. Dymové pochodne, ktoré sa držia, ale v ruke, tak tam by nemal byť žiadny problém. Takže musíte sa na to opýtať predtým, ako si kúpite dymovnice alebo dymové pochodne.

3. Porozprávajte sa so svojím svadobným fotografom

svadobný fotograf

Po vašom mieste je druhým najdôležitejším krokom sa porozprávať so svojím svadobným fotografom pred použitím dymovníc alebo dymových pochodní. Váš svadobný fotograf by sa mal cítiť pohodlne a nemal by mať problém s použitím dymovníc pri fotení. Pamätajte, že nie každý je taký zručný, aby zachytil tieto úprimné momenty farebnými dymovnicami. Uistite sa, že váš fotograf je na to pripravený, aby zachytil tieto momenty.

5. Skontrolujte smer vetra !

skontrolujte smer vetra

Je to rozhodujúce, verte mi. Samozrejme, nikdy by ste sa nechceli zašpiniť farbami dymovej pochodne vo vašom svadobnom oblečení. Preto vám odporúčame skontrolovať, odkiaľ fúka vietor, skôr ako zapálite dymovnicu. Všetky jasné farby by mali vytvárať dramatický efekt pre vaše fotografie a nemali by zakrývať vaše tváre. 

6. Poverte niekoho, aby premiestnil dymovnicu

Ak sa pokúsite presunúť dymovnice, môže to ovplyvniť vaše svadobné fotografie, je lepšie mať niekoho, kto urobí za Vás bez toho, aby ste sa nechali zbytočne rozptyľovať. Pretože ak sa necháte rozptyľovať, váš fotograf nebude schopný správne zachytiť daný moment.

7. Nepribližujte sa príliš blízko

Dymovnice zanechávajú zvyšky alebo škvrny. Preto je dôležité, aby ste sa pri ich používaní nepribližovali. Samozrejme, nikdy si nebudete chcieť pošpiniť svoje krásne svadobné šaty dymovnicami. Preto je dôležité, aby ste si od nich udržiavali správnu vzdialenosť. Okrem toho, ak budete príliš blízko dymovníc môže spôsobiť podráždenie očí alebo hrdla, čo je opäť problém. Samozrejme, aký to má zmysel, keď nebudete môcť otvoriť oči pre zostávajúce obrázky? Takže najlepší spôsob použitia dymovníc pri svadobnej fotografii je nechať tento efekt víriť za vami v pozadí. A ak používate dymovú pochode§, uistite sa, že ju nemáte príliš blízko k tvári alebo oblečeniu.

8. Musíte konať rýchlo

Čas horenia dymovnice je príliš obmedzený, napríklad 1 minúta až 1,5 minúty. Takže, ak chcete mať naozaj krásne obrázky, musíte byť veľmi rýchli. Áno, o vašej póze by ste sa mali rozhodnúť ešte predtým, ako tú dymovnicu zapálite. Ak si nájdete čas na pózovanie, môžete stratiť najintenzívnejšie farby dymovnice.

9. Choďte s dymovými pochodňami v jasných žiarivých farbách

dymovnice 3

Ak naozaj chcete použiť dymovnice na svadobné fotenie, potom sa odporúča ísť odvážne a žiarivo s farebnými dymovými pochodňami. Efekt, ktorý vytvoria farebné dymové pochodne, tento efekt nedosiahnete so základnými bielymi a sivými dymovnicami. Môžete si dokonca vybrať farby, ktoré zodpovedajú alebo kontrastujú s vašou svadobnou témou, aby ste získali tie najúžasnejšie obrázky vašej svadby. Môžete zvážiť nákup jasných farieb, ako je zelená, pomarančová, modrá, ružová a žltá. Vďaka všetkým týmto farbám stojí fotografia naozaj za to!

10. Nepoužívajte ich na suchých poliach a v blízkosti papiera

Keď používate dymovnice, uistite sa, že ich nepoužívate na suchých poliach, v blízkosti papiera alebo inom materiáli, ktorý sa môže vznietiť. Áno, je veľmi dôležité, aby ste pri používaní dymovníc prijali správne opatrenia. Odporúča sa tiež mať po ruke vodu, aby ste uhasili akékoľvek začínajúce iskry.

11. kúpte si nejaké na skúšku

dymovnice 4

V neposlednom rade, ako už bolo povedané, čas horenia dymovnice je obmedzený! Preto sa odporúča kúpiť si ich viac, ako je požadovaný počet. Pretože niektoré z dymovníc budú použité len na cvičenie, aby sa zabezpečil dokonalý záber predtým, ako váš fotograf skutočne začne snímať. A samozrejme, nikdy by ste nechceli, aby vám uprostred svadobného natáčania došli farebné dymovnice.

Na koniec .....

Pri používaní dymovníc na svadobné fotenie sa riaďte týmito tipmi a budete pripravení získať tie najúžasnejšie fotografie svojej svadby! Pri výbere dymovníc alebo dymových pochodní neváhajte ísť odvážne a energicky! Naozaj vytvárajú dokonalé svadobné fotografie!

Šťastnú svadbu a veselé fotenie.... ☺☺☺