Svadobný ohňostroj: všetko čo potrebujete vedieť

1. FOTO

Chcete pridať trocha waw-efektu vašej svadbe? Svadobný ohňostroj je to pravé! V závislosti od dennej doby a ročného obdobia môže byť do vašich osláv zakomponovaný aj ohňostroj, ktorý vám prinesie poriadny šmrnc.

Tu sú odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa svadobných ohňostrojov:

 

Sú svadobné ohňostroje drahé?

 Hoci staré príslovie znie „Koľko peňazí toľko muziky“ platí, pokiaľ ide aj o ohňostroje, profesionálne svadobné ohňostroje sú dnes cenovo dostupnejšie ako kedykoľvek predtým.

Existujú však rôzne faktory, ktoré ovplyvnia cenu vášho ohňostroja:

 

Dĺžka ohňostroja

Čím dlhší bude ohňostroj, tým bude aj drahší. Určite toto pravidlo platí, ale treba ešte k tomu dodať, že menej je niekedy viac.

Pamätajte na to, že aj keď si hostia budú užívať sledovanie ohňostroja, po krátkom čase stratí svoj vplyv a bez ohľadu na to, aký veľkolepý bude váš ohňostroj, hostia sa budú chcieť vrátiť k jedlu, pitiu, tancu alebo chatovaniu.

Dĺžka ohňostroja 5 až 7 minút bude stačiť na potešenie vašich hostí bez toho, aby to stálo veľa peňazí. Je lepšie mať krátky a kvalitný ohňostroj ako dlhší s menším počtom nádherných efektných sekvencií.

 

Rôzne efekty a sekvencie

Čím zložitejší a veľkolepejší je ohňostroj, tým drahší bude a ak máte rozpočet na to, aby ste si ho mohli dovoliť, skvelé! Ak však máte obmedzený rozpočet, požiadajte svoj pyrotechnika, aby zistil, čo vám môže poskytnúť za váš pridelený rozpočet, a ak je to potrebné, prejdite si navrhovanú show. Kratšia šou s lepšími efektmi bude vždy lepšia ako dlhšia, ktorá nemusí byť až taká zábavná.

 

Stupeň prispôsobenia

Väčšina dodávateľov svadobných ohňostrojov má štandardné ohňostroje, ktoré majú pevne danú cenu. Mať prispôsobený ohňostroj, napríklad ten, ktorý používa iba farby vašej svadobnej témy, môže byť krásne, ale vo všeobecnosti bude aj drahšie. Opäť, ak máte rozpočet, hovoríme, choďte do toho! Kto by netúžil po ohňostroji, nieto vo vašich svadobných farbách? 

 

Je ohňostroj nastavený podľa hudby?

 Hudba môže dodať vášmu ohňostroju veľa krásnych emócií a profesionálny pyromuzikálny ohňostroj v choreografii „vašej piesne“ môže byť neuveriteľne romantický. Je to tiež dosť pôsobivé. Mať ohňostroj odpaľovaný podľa hudbu, ktorú ste si vybrali, však môže byť oveľa drahšie, pretože vaša ohňostrojová spoločnosť bude musieť vytvoriť úplne novú show na základe vašich požiadaviek. Použitie skladby, pre ktorú už dodávateľ vytvoril ohňostroj, výrazne zníži vaše konečné náklady.

Svadobny ohnostroj3

 

Svadobný ohňostroj: alternatíva a extra prekvapenia

 

Vnútorný ohňostroj

Možno si myslíte, že na realizáciu ohňostroja do vašej svadby potrebujete vonkajšie miesto a tmavú nočnú oblohu, ale je možné mať obmedzené vnútorné ohňostroje, ako sú strieborné fontány v strede stolov. Alebo interiérové fontány s plazivým dymom " Tanec v oblakoch " Pred rezerváciou si vždy overte miesto konania svadby, či s tým majiteľ prevádzky nemá problém.

foto 9

 

Ohňostroje s nízkou hlučnosťou

Ak má vaše miesto obmedzenia hluku alebo sa vám jednoducho nepáči hluk spojený s ohňostrojmi, je možné vytvoriť dizajn „tichých“ ohňostrojov. Opäť si overte u svojho dodávateľa ohňostrojov alebo zábavnej pyrotechniky, či to dokáže, ale mnohí sa dokážu prispôsobiť.

2.FOTO

 

Horiace iniciály a srdcia

Ak hľadáte niečo trochu iné, no stále v aréne ohňostrojov – alebo ako vrchol počas ohňostroja – zábavnou alternatívou sú horiace obrazce alebo horiace nápisy alebo horiace srdcia. Môže byť krásnym zážitkom vysvietenie iniciál mien mladomanželov v horiacich srdciach.

 

Ohňostroj ako prekvapenie

Svadobné ohňostroje sú často rezervované ako prekvapenie pre svadobný pár, možno blízkym priateľom alebo príbuzným. Väčšina pyrotechnických spoločností bude spolupracovať s miestom konania pri realizácii prekvapenia a pri príprave použije neoznačené vozidlá, takže ak máte na mysli ohňostroj ako prekvapenie, či už pre pár alebo pre vášho nového manžela, nezabudnite to spomenúť vášmu dodávateľovi ohňostrojov  – aby vám nevyfúkli prekvapenie večera!


Prajeme veľa krásnych zážitkov !